Rövidesen (október 11-én) kezdődik az Olvass többet! határtalanul magyarul nemzetközi irodalmi vetélkedő őszi online fordulója. Az olvasásra, feldolgozásra ajánlott művek a következők:

5-6. osztályosok számára David Walliams: Gengszter nagyi

7-12. osztályosok számára F. Scott Fitzgerald: A nagy Gatsby és Ugron Zsolna: Úrilányok Erdélyben

Az online forduló október 24-én ér véget. A feladatlapok elérhetőségét itt is és a facebook-oldalunkon (facebook/olvass.tobbet) is közzétesszük.

További őszi programjaink (amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi)

Novemberben felolvasás az ajánlott olvasmányokból a Debreceni Irodalom Házában.

November 15-én 14.30-tól az őszi vetélkedő második fordulója következik.

Képzeld el/Más-képp

Az ajánlott művek egy szabadon választott részletének/motívumának illusztrálása bármilyen technika segítségével (saját készítésű kép, rajz, fotó, digitális alkotás stb.) és egy legalább hat mondatból álló figyelemfelkeltő, saját olvasmányélményből származó képaláírás, könyvajánló. Beküldési határidő 2021. november 30. Beküldendő az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

Olvass fel többet! Podcast

Az ajánlott művek egy szabadon választott rövid részletének felolvasásáról, valamint a részlet választásának pár mondatos indoklásáról hanganyag küldése az Olvass fel többet! podcast-sorozatunkba. Beküldési cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A képre kattintva külön ablakban, nagyobb méretben jelenik meg a plakát.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi