Kedves olvasónk!


2009-et írtunk, amikor megszületett iskolánk könyvtárának honlapja. Az eltelt több, mint 10 évben gazdag tartalommal teltek meg a menüpontok. Ezekből ajánlunk a kedves látogató figyelmébe néhányat.
A Kezdőlap mesél a könyvtár történetéről, a könyvtárhasználati órákról, a tehetséggondozásról, könyvtári mérésekről, szolgáltatásainkról, céljainkról.
A Riportok könyvről, olvasásról az eddig elkészült riportok teljes szövegét tartalmazza évenkénti bontásban.
Az Olvass többet! menüponton belül érhetők el a korábbi évek online feladatlapjai, az eredmények, a versennyel kapcsolatos legfontosabb általános tudnivalók, valamint az eddig feldolgozott művek esetenként olvasói gondolatokkal megbővítve.
Az OT!T táborok a 2011 óta évente megszervezett olvasótáborainkról nyújt áttekintést. Ezekben a táborokban az adott tanévi verseny legjobbjai vehettek részt. (OT!T = Olvass többet! tábor)
A Rendezvények négy korábbi rendezvényünkről szóló írásokat tartalmazza.
A Mi írtuk-ban diákjainknak a Hajdú-Bihari Naplóban megjelent írásait, néhány tudományos munkát, néhány tanórai munkát és tanáraink saját munkáit gyűjtöttük össze.
A Konferenciák alatt megtalálható a 2016-ban megrendezett Olvass többet! jubileumi konferencia teljes anyaga előadásokkal, képekkel, filmekkel, interjúkkal, valamint a 2018. évi 2. Olvass többet! konferencia, melyet Kovásznán rendeztünk meg.
Az Online katalógus a könyvtári állományban megtalálható művekről ad tájékoztatást.
Könyvtárunk szerteágazó hazai és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. Ennek áttekintését adja meg a Kapcsolataink menüpont.
Sikeres Erasmus-pályázatunkról szól az Erasmus menüpont.

Oldalainkat 85 vendég és 0 tag böngészi